Terug naar het overzicht

Allround planner

Signature Foods werkt met meer dan 600 collega’s elke dag samen aan de lekkerste feel-good food moments! We hebben zowel mooie merken als private label concepten in de categorieën; salades, kaas, tapas, convenience en diepvries. Dit zorgt voor een interessante dynamiek in gesprekken met onze klanten. Merken die onder Signature Foods Nederland vallen zijn oa.: HEKS’NKAAS® in Oldenzaal, Johma in Losser, Westland in Den Haag, Kitchen on a Mission in Nieuw-Vennep en Topking® in Schiedam.

Wat krijg jij?

 Een goed salaris en ruim aantal verlof- en ADV uren
 Veel ruimte voor eigen initiatief
 Gave ontwikkelings- en carrièremogelijkheden zowel binnen Johma als Signature Foods
 Een enthousiast en gezellig team
 Een sterk groeiende, ondernemende en informele organisatie
 Wekelijks heerlijke gratis salades!

Wat heb jij nodig?

 Minimaal Hbo werk- en denkniveau
 Een logistieke of bedrijfskundige opleiding
 Relevante werkervaring als planner is een pré
 Ervaring met ERP-systemen is een pré
 Uitstekende beheersing van MS Office, met name Excel
 Goede beheersing van het Nederlands, Engels en Duits
 Je bent flexibel met werktijden

Jouw werkdag

Samen met jouw acht collega’s op de afdeling Planning zijn jullie verantwoordelijk voor de planning van zowel de grondstoffen, als de productie. Jij gaat werken in een team dat goed op elkaar is ingespeeld en de dagelijkse planning samen voor elkaar krijgt. Een afwisselende, af en toe hectische maar bovenal uitdagende functie!
De afdeling Planning fungeert als spil binnen de organisatie, waarbinnen zowel dagelijks, wekelijks als periodiek keuzes gemaakt moeten worden omtrent de belangrijkste KPI’s: service-level, productie-efficiëntie en waste. Als Allround Planner streef je naar een zo hoog mogelijk rendement voor zowel interne als externe klanten. Je rapporteert aan de Manager Planning.
• Verantwoordelijk voor het gehele planningsproces
• Optimaliseren van het productieplan op week- en dagniveau
• Anticiperen op (on)verwachte fluctuaties die impact hebben op de realisatie van de planning
• Optimaliseren en verder ontwikkelen van planning- en scheduling systemen
• Deelnemen aan projectgroepen gericht op continue verbetering van de supply chain
Waar ben jij sterk in?
Je bent analytisch sterk, kunt goed omgaan met data en werkt gestructureerd. Je bent proactief en besluitvaardig bij hectische situaties en communiceert dit goed naar alle betrokken partijen. Daarnaast ben je collegiaal en weet je goed relaties te beheren binnen en buiten de organisatie!

Over Johma

Johma is de bekendste en grootste saladebereider van Nederland en onderdeel van Signature Foods. Om de allerlekkerste te blijven nemen zij de consument erg serieus. De wensen en behoeften worden onderzocht en vertaald naar nieuwe én verrassende producten. Signature Foods is een sterk groeiende, ondernemende en informele organisatie waar jij kansen krijgt om te groeien!
Zeg je Johma dan je verrassende lekkere salades oet Twente! Bij Johma wordt elke dag weer keihard gewerkt om heel Nederland te voorzien van de lekkerste producten. Als Planner speel jij daar een hele belangrijke rol in! Johma is op zoek naar een ervaren Planner die goed kan schakelen in de dagelijkse hectiek van de foodbranche! Een uitdagende functie waarin jij samen met je team ervoor zorgt dat je de productie van Johma optimaal ondersteunt!
 Een talentscan maakt deel uit van de vacature

Solliciteer dan hier: 
Vragen en/of sollicitaties uitsluitend via Eqib | The Human Factor
Eqib | The Human Factor
Recruiter | Melanie Kamp

Tel.: 074 349 40 74
E-mail: m.kamp@eqip.nl
www.eqib.nl
Een moment geduld aub..
Product is toegevoegd aan de winkelwagen