Allround Planner

 • MBO / HBO
 • Dagdienst
Signature Foods werkt met meer dan 600 collega’s elke dag samen aan de lekkerste feel-good food moments! Signature Foods heeft zowel mooie eigen merken als private label  concepten in de categorieën; salades, kaas, tapas, convenience en diepvries. De merken die onder Signature Foods Nederland vallen zijn o.a.: HEKS’NKAAS® in Odenzaal, Westland in Den Haag, Kitchen on a Mission in Nieuw-Vennep, Topking® in Schiedam en 1Bite® in Katwijk.

Locatie: Losser 32 - 40 uur.
Startdatum: z.s.m.
Door interne doorstroom van onze huidige planner zijn wij op zoek naar een ervaren

                      ALLROUND PLANNER

woonachtig in de omgeving van Losser met beschikbaarheid voor 32 tot 40 uur per week.

Wat ga je doen?

De afdeling Planning van Johma heeft een belangrijke rol bij het plannen van de verschillende producten en halffabricaten maar ook bij het plannen van het eindproduct. Samen met acht collega’s ben je verantwoordelijk voor de planning van zowel de grondstoffen, de productie én het gereed product. Je werkt hierin samen met één transportplanner, 4 allround planners en twee grondstofplanners.

Het is de taak van de Allround planners om eventuele knelpunten al ver van te voren aan te zien komen en hier tijdig op te anticiperen. Blijken er tóch nog planmatige problemen dan ben jij degene die hier een optimale oplossing voor vindt. Omdat we met dagverse producten werken is het iedere dag weer de uitdaging om de planning zo strak mogelijk te laten verlopen.

Je bent in deze functie zelfstandig werkend hebt hierin de volgende kerntaken:
 • Je wordt verantwoordelijk voor (een deel van-) het totale planningsproces,
 • Je optimaliseert de productieplanning op zowel week- als dag niveau,
 • Je bent in staat om snel en adequaat te anticiperen op (on)verwachte fluctuaties die impact hebben op de realisatie van de planning,
 • Je neemt deel aan projectgroepen gericht op continue verbetering van de gehele supply chain en geeft hierbinnen gevraagd en ongevraagd je advies.
 • Je monitort het service-level op dagelijkse basis en houdt zicht op de productie efficiëntie en waste,
 • Je onderhoudt de dagelijkse contacten met zowel interne- als externe leveranciers en bereikt hiermee een optimale samenwerking.

Wat verwachten we van jou?

Om deze zeer afwisselende maar ook veeleisende functie optimaal uit te kunnen voeren hebben we een wensenlijstje samen gesteld. Hieronder vind je een aantal van deze wensen:
 
 • Je beschikt over een afgeronde Mbo-opleiding bij voorkeur in Logistieke- of Bedrijfskundige richting,
 • Je hebt ten minste 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie,
 • Je hebt (bij voorkeur) ervaring in de voedingsmiddelen industrie;
 • Je werkt graag in een dynamische en sterk veranderende omgeving,
 • Je beschikt over actuele kennis van planningstools en ERP programma’s en deelt deze gevraagd en ongevraagd om tot een beter eindresultaat te komen,
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift,
 • Beheersing van de Engelse- en/of Duitse taal strekt tot aanbeveling,
 • Uiteraard ben je in deze rol zeer goed analytisch onderlegd,
 • Je bent pas tevreden wanneer je een optimaal resultaat hebt bereikt, je accuratesse zorgt er mede voor dat je hierin succesvol bent.
 • Je uitmuntende communicatieve vaardigheden stellen je in staat om een goede inhoudelijke discussie te voeren met andere stakeholders.
 • Je bent meer dan goed bedreven met het office pakket en vooral met MS Acces en MS Excel*.
   
*) Heb je verregaande kennis van verschillende ERP en planningspakketten dan doen we ook graag een beroep op je kennis en kunde bij de implementatie van ons nieuwe ERP pakket.

Wat bieden wij jou? 

Signature Foods is altijd in beweging. We bieden je dus een zéér dynamische positie binnen een snel groeiende organisatie binnen de voedingsindustrie. In deze mooie rol rapporteer je rechtstreeks aan de Coördinator Planning. Je staat er binnen Signature Foods natuurlijk nooit alleen voor. Je werkt zeer nauw samen met je directe collega’s op de Grondstofplanning, Transportplanning, Customer Service, Productie- en Personeelsplanning en Productieleiding.

We bieden een uitgebreid pakket arbeidsvoorwaarden waarvan een goed salaris slechts het begin is. Er zal je een jaarcontract worden geboden dat bij tevredenheid van beide kanten omgezet kan worden in een vaste aanstelling. 
Uiteraard bieden we je daarnaast alle benodigdheden die voor een goede uitvoering van de functie nodig zijn zoals de mogelijkheden tot thuiswerken en natuurlijk een telefoon en laptop. We volgen de CAO voor de gemaksvoeding industrie waarbinnen uiteraard ook aan je pensioen en secundaire voorwaarden is gedacht.
Binnen Johma weten we hoe belangrijk persoonlijke ontwikkeling is. We denken dan ook zeer graag met je mee om jóuw persoonlijke doelstellingen binnen onze organisatie te kunnen behalen. Last but not Least krijg je wekelijks de lekkerste salades mee naar huis en werk je met de leukste collega’s die geregeld een feestje vieren.

Voor meer info:

Wil je meer weten over de inhoud van de functie, bel dan met Mathieu van Strijp, Corporate Recruiter, telefoon 06-11046734 of recruitment@signaturefoods.com. 

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan door op de sollicitatiebutton te klikken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  Signature Foods aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv's (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van Signature Foods zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van Signature Foods HR worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd.
Solliciteer direct

Verhalen van de werkvloer

Hard werken, snel groeien

Productiemanager bij Johma. Door hard te werken en de kansen te pakken die Johma mij heeft geboden, ben ik nu verantwoordelijk voor wat er elke dag de fabriek verlaat.

Vijf jaar geleden werkte ik in de visindustrie toen de toenmalige operations director van Johma me benaderde. Hij was op zoek naar een junior productiemanager, een young potential die zich wilde ontwikkelen tot een toekomstige manager. Als geboren en getogen Lossernaar sprak dat aanbod me direct aan. Johma staat bekend als een goede werkgever in mijn regio, het was een uitdagende en aantrekkelijke functie én de locatie was slechts vijf minuten van mijn huis. Je begrijpt: heel lang hoefde ik niet na te denken.
Lees meer >

Een negen voor Johma

Grote kans dat de kip-samba, oudekaas-pesto of gevuld eitje die jij in de winkel koopt, eerst in de fabriek langs mij is geweest. Samen met mijn collega-operators zorg ik er dagelijks voor dat de verpakkingen gevuld worden met de lekkerste salades. Daarin is samenwerking heel belangrijk!

Drie jaar geleden werkte ik als uitzendkracht bij een ander bedrijf toen ik het bericht kreeg dat alle uitzendkrachten weg moesten. Als eind vijftiger is het dan wel even spannend. Gelukkig zag ik al snel dat Johma nog mensen zocht. Een groot en stabiel bedrijf… dat leek me wel wat. Ik solliciteerde op de operator-functie en werd aangenomen! Daarin is samenwerking heel belangrijk! Een interview met Rob , operator bij Johma.
Lees meer >

Meer weten over
werken bij Johma?

Lijkt het je leuk om ook de lekkerste salades te maken? We komen graag met je in contact. Bel gerust of stuur een mailtje. Ook als je nog vragen hebt, wilt meekijken op de werkvloer of niet precies weet wat je wilt gaan doen.
Stuur Jannita een berichtjehr.nl@signaturefoods.com
06-83711513

Stuur bericht
Jannita ArendsHR-Adviseur
Stuur Jannita een berichtjehr.nl@signaturefoods.com
06-83711513

Stuur bericht
Deel deze vacature op Social Media!
Een moment geduld aub..
Product is toegevoegd aan de winkelwagen