Terug naar het overzicht

Applicatie- en Proces Specialist

Signature Foods werkt met meer dan 600 collega’s elke dag samen aan de lekkerste feel-good food moments! Signature Foods heeft zowel mooie eigen merken als private label concepten in de categorieën; salades, kaas, tapas, convenience en diepvries. Dit zorgt voor een interessante dynamiek in gesprekken met onze klanten. Merken die onder Signature Foods Nederland vallen zijn oa.: Johma in Losser, HEKS’NKAAS® in Oldenzaal, Westland in Den Haag, Kitchen on a Mission in Nieuw-Vennep, Topking® in Schiedam en 1Bite® in Katwijk.
Door de groei van onze IT activiteiten zal de focus meer en meer verschuiven van business unit niveau naar groepsniveau voor Nederland en België. We nemen hierbij het bestaande applicatielandschap onder de loep en willen dit verder optimaliseren. Om er zeker van te zijn dat de veranderingen ook verbeteringen gaan opleveren zoeken we een door de wol geverfde Applicatie- en Proces Specialist.

Wie zoeken we?

Binnen Signature Foods geven we collega’s graag veel verantwoordelijkheid. Sterker nog, we geven je alleen een aantal kaders. Verder werk je vooral zelfstandig. Je rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de Manager IT. Vanwege deze zelfstandigheid zoeken we iemand die het volgende aan de IT organisatie toevoegt:

• Een afgeronde IT opleiding op HBO niveau, bv. Bedrijfskundige Informatica of gelijkwaardig,
• Ca. tussen de 3 en 5 jaar ervaring in vergelijkbare functies,
• Kennis van processen in productie omgevingen,
• Kennis van ondersteunende applicaties en koppelingen daartussen,
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal,
• Integriteit, nauwkeurigheid, flexibiliteit en stressbestendigheid,
• Kennis en ervaring met het implementeren van ERP systemen is een pré.

Heb je daarnaast ook nog kennis van Database structuren / MS-SQL, MDM (Master Data Management) en/of BI-Tooling dan voldoe je al snel aan ons “schaap met de vijf poten”.

Wat ga je doen?

Samen met het gehele IT-team zorg je er voor dat de bedrijfsprocessen optimaal aansluiten bij de ondersteunende IT-systemen of andersom. Hierin heeft iedereen weliswaar zijn eigen (hoofd-)taak maar als ervaren professional weet jij dat je zoiets nooit in je eentje kunt. 
De Applicatie- en Proces Specialist die wij zoeken heeft kennis van de processen in een productie omgeving, (her)kent de verbanden tussen deze processen en kan deze vertalen naar functionele behoeftes. Je bent daarbij (mede) verantwoordelijk voor het functioneel- en technisch beheer van onze ondersteunende IT systemen, zoals een MES-, WMS- en HR-systeem. Je krijgt het volgende takenpakket:
• Opstellen van functionele specificaties/ontwerpen en verbeter voorstellen m.b.t. applicatie landschap,
• Het bieden van ondersteuning aan eindgebruikers op functioneel- én technisch vlak waar het bovengenoemde applicaties betreft,
• Het monitoren, bewaken én “in de lucht houden“ van onze bedrijf kritische applicaties,
• Het opstellen van documentatie zoals gebruikershandleidingen of projectdocumentatie,
• Het deelnemen aan diverse projecten waar je gevraagd en ongevraagd je mening geeft.

Voor meer info:

Neem contact op met Mathieu van Strijp op 06-11046734 of Mathieu.vanStrijp@SignatureFoods.com. 

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan via onze website www.SignatureFoods.com 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Signature Foods aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv's (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van Signature Foods zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van Signature Foods HR worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd.
Een moment geduld aub..
Product is toegevoegd aan de winkelwagen