HR Backoffice Employee

 • MBO Niveau 4
 • Dagdienst
Signature Foods werkt met meer dan 600 collega’s elke dag samen aan de lekkerste feel-good food moments! Signature Foods heeft zowel mooie eigen merken als private label  concepten in de categorieën; salades, kaas, tapas, convenience en diepvries. De merken die onder Signature Foods Nederland vallen zijn o.a.: HEKS’NKAAS® in Odenzaal, Westland in Den Haag, Kitchen on a Mission in Nieuw-Vennep, Topking® in Schiedam en 1Bite® in Katwijk.

Locatie: Losser 32 - 40 uur.
Startdatum: z.s.m.
Vanwege interne doorstroom zijn we op zoek naar een gemotiveerdeHR backoffice employeeVoor 32 tot 40 uur.In de rol van HR backoffice employee sta je opgesteld voor alle bovengenoemde vestigingen en ondersteun je de HR business partners.Wat ga je doen:Met het hele HR team draag je zorg voor het uitvoeren van het HR beleid. Daarnaast draag je in deze unieke rol bij aan de coördinatie en uitvoering van het personeels- en organisatie­beleid. Tevens lever je een bijdrage aan de uitvoering van het interne communicatiebeleid. Je taken pakket is dan ook zeer gevarieerd:
 • Je zorgt ervoor dat de personeelsadministratie up-to-date is in het HR systeem AFAS en werkt hierbij nauw samen met de salarisadministratie;
 • Je bent verantwoordelijk voor het in-, door- en uitstroomproces en zorgt voor een goede administratieve afhandeling van deze processen;
 • Je bent voor medewerkers het eerste aanspreekpunt voor vragen;
 • Je ondersteunt de HR business partners in het werving & selectie proces;
 • Samen met het HR team ben je verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van het verzuimbeleid;
 • Je helpt bij het verder inrichten van de HR processen in AFAS/InSite;
 • Je neemt deel aan HR projecten.
Wie zoeken we?Binnen het HR team van Signature Foods zoeken wij een collega die veel plezier haalt uit operationele werkzaamheden. Iemand die passie heeft voor het ondersteunen en ontzorgen. Om deze zeer afwisselende, maar ook verantwoordelijke functie optimaal te kunnen uitvoeren hebben wij een wensenlijstje samengesteld. Hieronder vind je een aantal van deze wensen:
 • Je beschikt minimaal over een afgeronde Mbo-opleiding HRM of direct gerelateerd,
 • Je hebt ten minste 2 tot 5 jaar relevante werkervaring,
 • Je hebt kennis van- en ervaring met AFAS en MS Office,
 • Je beschikt over kennis van actuele wet- en regelgeving rondom arbeid en verzuim,
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift,
 • Beheersing van de Engelse- en/of Duitse taal strekt tot de aanbeveling,
 • Je bent een echte teamplayer, maar kunt ook zelfstandig werken,
 • Daarnaast werk je nauwkeuring, ben je stressbestendig en beschik je over de nodige flexibiliteit.
Wij werken met een HR team verdeeld over alle vestigingen dus jouw standplaats zal worden gekozen op basis van jouw woonplaats.Wat bieden wij jou? Signature Foods is altijd in beweging. We bieden je dus een zéér dynamische positie binnen een snel groeiende organisatie binnen de voedingsindustrie. Je staat er binnen Signature Foods nooit alleen voor. Je werkt zeer nauw samen met je directe collega’s van HR en de salaris­administratie.

Wij bieden een uitgebreid pakket arbeidsvoorwaarden waarvan een goed salaris slechts het begin is. Er zal je een jaarcontract worden geboden dat bij tevredenheid van beide kanten omgezet kan worden in een vaste aanstelling. 
Uiteraard bieden wij je daarnaast alle benodigdheden die voor een goede uitvoering van de functie nodig zijn. We volgen de CAO voor de Gemaksvoeding industrie waarbinnen uiteraard ook aan je pensioen en secundaire voorwaarden is gedacht.Binnen Signature Foods weten we hoe belangrijk persoonlijke ontwikkeling is. We denken dan ook graag met je mee om jóuw persoonlijke doelstellingen binnen onze organisatie te kunnen behalen. Last but not least werk je met de leukste collega’s die geregeld een feestje vieren.
 

Voor meer info:

Wil je meer weten over de inhoud van de functie, bel dan met Mathieu van Strijp, Corporate Recruiter, telefoon 06-11046734 of recruitment@signaturefoods.com. 

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan door op de sollicitatiebutton te klikken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  Signature Foods aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv's (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van Signature Foods zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van Signature Foods HR worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd.

 

Solliciteer direct

Verhalen van de werkvloer

Hard werken, snel groeien

Productiemanager bij Johma. Door hard te werken en de kansen te pakken die Johma mij heeft geboden, ben ik nu verantwoordelijk voor wat er elke dag de fabriek verlaat.

Vijf jaar geleden werkte ik in de visindustrie toen de toenmalige operations director van Johma me benaderde. Hij was op zoek naar een junior productiemanager, een young potential die zich wilde ontwikkelen tot een toekomstige manager. Als geboren en getogen Lossernaar sprak dat aanbod me direct aan. Johma staat bekend als een goede werkgever in mijn regio, het was een uitdagende en aantrekkelijke functie én de locatie was slechts vijf minuten van mijn huis. Je begrijpt: heel lang hoefde ik niet na te denken.
Lees meer >

Een negen voor Johma

Grote kans dat de kip-samba, oudekaas-pesto of gevuld eitje die jij in de winkel koopt, eerst in de fabriek langs mij is geweest. Samen met mijn collega-operators zorg ik er dagelijks voor dat de verpakkingen gevuld worden met de lekkerste salades. Daarin is samenwerking heel belangrijk!

Drie jaar geleden werkte ik als uitzendkracht bij een ander bedrijf toen ik het bericht kreeg dat alle uitzendkrachten weg moesten. Als eind vijftiger is het dan wel even spannend. Gelukkig zag ik al snel dat Johma nog mensen zocht. Een groot en stabiel bedrijf… dat leek me wel wat. Ik solliciteerde op de operator-functie en werd aangenomen! Daarin is samenwerking heel belangrijk! Een interview met Rob , operator bij Johma.
Lees meer >

Meer weten over
werken bij Johma?

Lijkt het je leuk om ook de lekkerste salades te maken? We komen graag met je in contact. Bel gerust of stuur een mailtje. Ook als je nog vragen hebt, wilt meekijken op de werkvloer of niet precies weet wat je wilt gaan doen.
Stuur Jannita een berichtjehr.nl@signaturefoods.com
06-83711513

Stuur bericht
Jannita ArendsHR-Adviseur
Stuur Jannita een berichtjehr.nl@signaturefoods.com
06-83711513

Stuur bericht
Deel deze vacature op Social Media!
Een moment geduld aub..
Product is toegevoegd aan de winkelwagen