National Account Manager

 • HBO/WO
 • Kantoor
 • Fulltime
Signature Foods werkt met meer dan 600 collega’s elke dag samen aan de lekkerste feel-good food moments! Signature Foods heeft zowel mooie merken als private label concepten in de categorieën; salades, kaas, tapas, convenience en diepvries. Dit zorgt voor een interessante dynamiek in gesprekken met onze klanten. Merken die onder Signature Foods Nederland vallen zijn oa.: HEKS’NKAAS®, Johma, KaasTengels, Los Taqueros, Vlammetjes en Westland Salades. Johma oet Twente, zoekt een nuchtere collegiale Junior Business Controller, een ambitieuze en leergierige professional die vanuit een ondersteunende rol gaat starten en de ambitie heeft en de kans krijgt om door te groeien binnen Signature Foods.

Wat ga je doen?

De National Account Manager is verantwoordelijk voor het productportfolio salades, een mooi portfolio met een bijzondere dynamiek. De merken Johma, Westland, Los Taqueros en private label liggen in handen van de National Account Manager, met een speciale focus op Jumbo. Deze rol gaat gepaard met een grote budgetverantwoordelijkheid.De focus van de National Account Manager ligt expliciet op de samenwerking met de klant, waarbij co-creatie voorop staat. Met een sterk commercieel brein en goede communicatieve vaardigheden draagt de National Account Manager bij aan een samenwerking waar de klant, de merken en Signature Foods wel bij varen. De National Account Manager werkt intensief en prettig samen met onder meer de categoriemanagers en bedenkt samen met hen een plan om de Signature Foods-merken en de private-labelconcepten in de categorieën salades, smeersels en tapas verder te laten groeien.Zowel op het gebied van private label als bij de merken liggen veel kansen voor groei. Samen met de klant verkent de National Account Manager mogelijkheden voor nieuwe productvariaties en -smaken, en identificeert zij/hij manieren om het schap nog aantrekkelijker te maken. Deze vertaalt zij/hij door naar productinnovaties, die zij/hij vervolgens in nauwe samenwerking met onder meer de categorie- en productmanagers ontwikkelt. Dit spel beheerst de National Account Manager tot in de puntjes, en zij/hij weet gedurende het traject altijd de juiste mensen aan te haken. Daar horen uiteraard regelmatig klantbezoeken bij. Dat vraagt om een National Account Manager met een gunfactor die ijzersterk is in het bouwen en onderhouden van relaties.De National Account Manager maakt deel uit van een hecht team dat bestaat uit twee andere accountmanagers en twee commercieel assistenten. Zij/hij rapporteert direct aan de Sales Director Retail Johma & Westland, Daniel Jansen, en heeft een korte lijn naar Linda van Beekhuizen, Category & Customer Development Director en tevens eindverantwoordelijke voor Jumbo.

Dit verwachten we van je:

 • Vanaf 5 jaar ervaring
 • In accountmanagement
 • Ervaring met private label
 • Commercieel
 • Verbinder

Wat krijg je?

 • Uitstekend salaris passend bij je opleiding en ervaring
 • Minimaal 29 vakantiedagen
 • Eindejaarsuitkering of bonusregeling
 • Volop ontwikkelings- en carrièremogelijkheden
 • Mogelijkheid om thuis te werken
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling
 • Een enthousiast en gezellig team
 • Veel ruimte voor eigen initiatief
 • Wekelijks heerlijke gratis salades

 

Solliciteer direct

Verhalen van de werkvloer

Hard werken, snel groeien

Productiemanager bij Johma. Door hard te werken en de kansen te pakken die Johma mij heeft geboden, ben ik nu verantwoordelijk voor wat er elke dag de fabriek verlaat.

Vijf jaar geleden werkte ik in de visindustrie toen de toenmalige operations director van Johma me benaderde. Hij was op zoek naar een junior productiemanager, een young potential die zich wilde ontwikkelen tot een toekomstige manager. Als geboren en getogen Lossernaar sprak dat aanbod me direct aan. Johma staat bekend als een goede werkgever in mijn regio, het was een uitdagende en aantrekkelijke functie én de locatie was slechts vijf minuten van mijn huis. Je begrijpt: heel lang hoefde ik niet na te denken.
Lees meer >

Een negen voor Johma

Grote kans dat de kip-samba, oudekaas-pesto of gevuld eitje die jij in de winkel koopt, eerst in de fabriek langs mij is geweest. Samen met mijn collega-operators zorg ik er dagelijks voor dat de verpakkingen gevuld worden met de lekkerste salades. Daarin is samenwerking heel belangrijk!

Drie jaar geleden werkte ik als uitzendkracht bij een ander bedrijf toen ik het bericht kreeg dat alle uitzendkrachten weg moesten. Als eind vijftiger is het dan wel even spannend. Gelukkig zag ik al snel dat Johma nog mensen zocht. Een groot en stabiel bedrijf… dat leek me wel wat. Ik solliciteerde op de operator-functie en werd aangenomen! Daarin is samenwerking heel belangrijk! Een interview met Rob , operator bij Johma.
Lees meer >
Deel deze vacature op Social Media!
Een moment geduld aub..
Product is toegevoegd aan de winkelwagen