Wij zijn Johma

Bij Johma in Losser willen we maar 1 ding; iedere dag weer de lekkerste salades maken. Dat doen we met elkaar. En iedereen draagt bij dankzij ieders vakgebied, persoonlijkheid en talent. Past dat ook bij jou? En wil je een flexibele functie en volop doorgroeimogelijkheden?

Neem dan contact met ons op!

meer over Johma
  • +200 Collega's
  • In 1968 Opgericht
  • 60 miljoen Salades per jaar

Verhalen van de werkvloer

Hard werken, snel groeien

Productiemanager bij Johma. Door hard te werken en de kansen te pakken die Johma mij heeft geboden, ben ik nu verantwoordelijk voor wat er elke dag de fabriek verlaat.

Vijf jaar geleden werkte ik in de visindustrie toen de toenmalige operations director van Johma me benaderde. Hij was op zoek naar een junior productiemanager, een young potential die zich wilde ontwikkelen tot een toekomstige manager. Als geboren en getogen Lossernaar sprak dat aanbod me direct aan. Johma staat bekend als een goede werkgever in mijn regio, het was een uitdagende en aantrekkelijke functie én de locatie was slechts vijf minuten van mijn huis. Je begrijpt: heel lang hoefde ik niet na te denken.
Lees meer >

Een negen voor Johma

Grote kans dat de kip-samba, oudekaas-pesto of gevuld eitje die jij in de winkel koopt, eerst in de fabriek langs mij is geweest. Samen met mijn collega-operators zorg ik er dagelijks voor dat de verpakkingen gevuld worden met de lekkerste salades. Daarin is samenwerking heel belangrijk!

Drie jaar geleden werkte ik als uitzendkracht bij een ander bedrijf toen ik het bericht kreeg dat alle uitzendkrachten weg moesten. Als eind vijftiger is het dan wel even spannend. Gelukkig zag ik al snel dat Johma nog mensen zocht. Een groot en stabiel bedrijf… dat leek me wel wat. Ik solliciteerde op de operator-functie en werd aangenomen! Daarin is samenwerking heel belangrijk! Een interview met Rob , operator bij Johma.
Lees meer >

Meer weten over
werken bij Johma?

Lijkt het je leuk om ook de lekkerste salades te maken? We komen graag met je in contact. Bel gerust of stuur een mailtje. Ook als je nog vragen hebt, wilt meekijken op de werkvloer of niet precies weet wat je wilt gaan doen.
Stuur HR een berichtje hr.nl@signaturefoods.com
053 - 537 3540

Stuur bericht
Johma
Stuur HR een berichtje hr.nl@signaturefoods.com
053 - 537 3540

Stuur bericht
Een moment geduld aub..
Product is toegevoegd aan de winkelwagen