Onze collega’s aan het woord

We kunnen je nog een veel meer over Johma vertellen. Maar veel liever laten we onze - en wie weet wel jouw toekomstige - collega’s aan het woord. Wat vinden zij van werken bij Johma? Hoe ziet een gemiddelde werkdag eruit? En welke kansen krijgen ze binnen hun baan? Je leest het hier!

Hard werken, snel groeien

Productiemanager bij Johma. Door hard te werken en de kansen te pakken die Johma mij heeft geboden, ben ik nu verantwoordelijk voor wat er elke dag de fabriek verlaat.

Vijf jaar geleden werkte ik in de visindustrie toen de toenmalige operations director van Johma me benaderde. Hij was op zoek naar een junior productiemanager, een young potential die zich wilde ontwikkelen tot een toekomstige manager. Als geboren en getogen Lossernaar sprak dat aanbod me direct aan. Johma staat bekend als een goede werkgever in mijn regio, het was een uitdagende en aantrekkelijke functie én de locatie was slechts vijf minuten van mijn huis. Je begrijpt: heel lang hoefde ik niet na te denken.
Lees meer >

Van stage tot vaste baan

Als je voor je meeloopstage én afstudeerstage hetzelfde bedrijf kiest en er daarna ook nog blijft werken, dan kun je wel zeggen dat het goed bevalt. Dat is bij mij dan ook zeker het geval. Ik begon een aantal jaar geleden als stagiaire bij Johma… en ben nooit meer weggegaan!


Even terug naar het begin. In het derde jaar van mijn studie Technische Bedrijfskunde moest ik stage lopen. Via via hoorde ik toen dat er nog plek was bij Johma. Tijdens het eerste kennismakingsgesprek viel me direct op dat er hier een hele fijne sfeer hangt. Open en informeel. Die eerste indruk werd bevestigd tijdens mijn stage. En mijn positieve gevoel over Johma bleek wederzijds. In de zomervakantie mocht ik blijven om mee te werken en toen ik weer aan het studeren was, belde mijn voormalige stagebegeleider op of ik nog werk zocht. Ik moest toen nog afstuderen, dus dat was een mooi opstapje! En ben nooit meer weggegaan! Een interview met Tim Schutten, planner bij Johma.
Lees meer >

Een negen voor Johma

Grote kans dat de kip-samba, oudekaas-pesto of gevuld eitje die jij in de winkel koopt, eerst in de fabriek langs mij is geweest. Samen met mijn collega-operators zorg ik er dagelijks voor dat de verpakkingen gevuld worden met de lekkerste salades. Daarin is samenwerking heel belangrijk!

Drie jaar geleden werkte ik als uitzendkracht bij een ander bedrijf toen ik het bericht kreeg dat alle uitzendkrachten weg moesten. Als eind vijftiger is het dan wel even spannend. Gelukkig zag ik al snel dat Johma nog mensen zocht. Een groot en stabiel bedrijf… dat leek me wel wat. Ik solliciteerde op de operator-functie en werd aangenomen! Daarin is samenwerking heel belangrijk! Een interview met Rob , operator bij Johma.
Lees meer >
Een moment geduld aub..
Product is toegevoegd aan de winkelwagen