Samen voor de allerlekkerste

Kip-samba, oudekaas of gevuld eitje … grote kans dat je ons kent van een van deze salades. Al sinds 1968 bereiden we in onze keuken in Losser de lekkerste salades voor heel Nederland. Samen hebben we één doel voor ogen: Johma moet gewoon de allerlekkerste zijn. En daar maken we ons elke dag met elkaar hard voor. Ons team kenmerkt zich door een hoge betrokkenheid, de trots op het merk en de energie om telkens het maximale te bereiken. Dat vertaalt zich door in bijna 60 miljoen salades per jaar, waar menig Nederlander wekelijks van geniet!
  • +200 Collega's
  • In 1968 Opgericht
  • 60 miljoen Salades per jaar

Luisteren naar elkaar

Voor het maken van de lekkerste salades hebben we elkaar nodig. Daarin speelt elke collega bij Johma een belangrijke rol; van operator tot product manager en onderhoudstechnicus. Welke functie dan ook, we luisteren naar elkaars suggesties en ideeën. Ieders mening telt. En natuurlijk houden we elkaar ook op de hoogte van wat er binnen Johma gebeurt. Zo hebben we iedere week met alle collega’s salade-keuringen, waarin we nieuwe smaken of ingrediënten beoordelen

Trots, Twentse humor en vakmanschap

Wat onze collega’s kenmerkt? Als je het ons vraagt zeggen we trots, vakmanschap en Twentse humor. Als medewerker van Johma voel je je verbonden met ons merk en kun je er vol trots over vertellen. En dat doe je dan ook graag! Je draagt een belangrijk steentje bij aan de lekkerste salades en haalt daar elke dag plezier uit. Samenwerken met collega’s vind je belangrijk … en ook gewoon heel gezellig. Niet zo gek dus, dat veel collega’s al heel wat jaren bij ons werken.

Hier kun je op rekenen

We zijn hartstikke gek  op onze mensen. Daarom zorgen we dat iedereen ‘t goed voor elkaar heeft. Hoe? We geven je een aantal voorbeelden!

Ruimte voor ontwikkeling

Je zit nooit vast in je functie. Heb jij de ambitie om door te groeien, dan geven we je graag die ruimte. Door het aanbieden van opleidingen en cursussen bijvoorbeeld!

Vakantiedagen

We zijn harde werkers. Maar ontspanning is minstens zo belangrijk. Daarom heb je elk jaar recht op minimaal 25 vakantiedagen aangevuld met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.


Thuis werken waar mogelijk

Waar mogelijk gaan we flexibel om met je werkplek. Werk je liever een aantal dagen thuis, dan staan we daar voor open - mits het past binnen je functie natuurlijk.

Met de scooter

Geen auto of fiets beschikbaar om bij ons in Losser te komen? Wij regelen het voor je. Maak gebruik van onze elektrische scooters!

Onderdeel van de commercials

Werk je bij Johma, dan werk je óók aan je tv-carrière! Als je wilt natuurlijk. Want wist je dat je in onze commercials vooral collega’s terugziet?

Samen werken, sporten én vieren

Ook buiten het werk weten we elkaar te vinden. Tijdens een bootcamp-les bijvoorbeeld. Of tijdens ons jaarlijkse Saladecongres. Een dag waarop we alle ontwikkelingen en nieuwe plannen bespreken … maar ook een dag die vooral heel gezellig is!

Gratis salades

Als je meewerkt aan de allerlekkerste salades van Nederland is het natuurlijk belangrijk om zélf ook regelmatig te proeven. Daarom kun je elke donderdag genieten van gratis producten en hebben we wekelijks salade-keuringen. Sommige collega’s van productontwikkeling, kwaliteit, marketing en productie proeven onze salades zelfs elke ochtend … zodat we zéker weten dat het met de kwaliteit wel goed zit.

Verhalen van de werkvloer

Hard werken, snel groeien

Productiemanager bij Johma. Door hard te werken en de kansen te pakken die Johma mij heeft geboden, ben ik nu verantwoordelijk voor wat er elke dag de fabriek verlaat.

Vijf jaar geleden werkte ik in de visindustrie toen de toenmalige operations director van Johma me benaderde. Hij was op zoek naar een junior productiemanager, een young potential die zich wilde ontwikkelen tot een toekomstige manager. Als geboren en getogen Lossernaar sprak dat aanbod me direct aan. Johma staat bekend als een goede werkgever in mijn regio, het was een uitdagende en aantrekkelijke functie én de locatie was slechts vijf minuten van mijn huis. Je begrijpt: heel lang hoefde ik niet na te denken.
Lees meer >

Een negen voor Johma

Grote kans dat de kip-samba, oudekaas-pesto of gevuld eitje die jij in de winkel koopt, eerst in de fabriek langs mij is geweest. Samen met mijn collega-operators zorg ik er dagelijks voor dat de verpakkingen gevuld worden met de lekkerste salades. Daarin is samenwerking heel belangrijk!

Drie jaar geleden werkte ik als uitzendkracht bij een ander bedrijf toen ik het bericht kreeg dat alle uitzendkrachten weg moesten. Als eind vijftiger is het dan wel even spannend. Gelukkig zag ik al snel dat Johma nog mensen zocht. Een groot en stabiel bedrijf… dat leek me wel wat. Ik solliciteerde op de operator-functie en werd aangenomen! Daarin is samenwerking heel belangrijk! Een interview met Rob , operator bij Johma.
Lees meer >
Een moment geduld aub..
Product is toegevoegd aan de winkelwagen