Key account manager trade foodservice

Johma is de bekendste en grootste saladebereider van Nederland en onderdeel van Signature Foods. Hieronder vallen ook de bedrijven HEKS’NKAAS® in Oldenzaal, Westland in Den Haag, Kitchen on a Mission in Nieuw-Vennep en Topking® in Schiedam. 

Locatie: Losser. 40 uur.
Startdatum: z.s.m.
Ben jij 40 uur beschikbaar en herken je jezelf in onderstaand profiel dan zien we je spoedige reactie graag tegemoet.

Wat ga je doen? Foodservice is onze Business Unit die nauwe contacten onderhoudt met hoofdkantoren van grossiers zoals bijvoorbeeld Bidfood, Hanos, Makro, VHC, Horesca en SuperTrade. Als Key Account Manager houd je je bezig met condities, prijzen en activatie gericht op groei voor onze productrange. Die productrange bestaat o.a. uit sterke merken als Johma, Gourmet salades, Heks’nkaas, Vlammetjes, KaasTengels en Topking Toasties.

Als Key Account Manager ben jij de regisseur van jouw accounts en weet jij samen met hen gezonde business in de gehele keten te managen. Jouw goede communicatieve skills zet je zowel intern als extern in. Door jouw gestructureerde manier van werken hou jij het overzicht en worden de doelstellingen in samenwerking met jouw accounts succesvol gemanaged.

Dit betekent dat je (mede)verantwoordelijk gaat zijn voor:
 • De hoofdkantoren van o.a. Bidfood, Hanos, Makro, VHC, Horesca & SuperTrade;
 • Het (door-) ontwikkelen van het conditie-, prijs- & promotiebeleid;
 • Een effectief en efficiënt activatieprogramma bij jouw accounts in nauwe samenwerking met marketing & product management;
 • Het realiseren van groei in omzet én marktaandeel van Signature Foods bij jouw accounts;
 • De deelname aan (internationale) salesprojecten;
 • Het S&OP proces in- en extern i.s.m. jouw accounts en collega’s van (productie)planning;
Wie zoeken we?
Voor deze rol zoeken we niet alleen een alleskunner, maar ook een alles “willer” en vooral iemand die graag ‘naar buiten’ gaat. Je bent onze ideale Key Account Manager wanneer je alle onderstaande criteria kunt afvinken:

 • Het is je natuur om continu commerciële kansen te signaleren;
 • Je bent scherp analytisch en bent een uitstekende onderhandelaar;
 • Als ondernemer én teamplayer  bouw je aan je eigen business; 
 • Je wilt niet alleen de omzet, maar ook de winst laten groeien;
 • Je hebt ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Je kent de Nederlandse Foodservice markt als je broekzak; 
 • Je bent proactief, enthousiast en hebt een sociale persoonlijkheid;
 • Je bezit sterke communicatieve en organisatorische vaardigheden;
 • Je bent gewend om projectmatig te werken;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B;

Ben je geïnteresseerd en wil je solliciteren? Klik dan op de solliciteer button en laat je CV en motiverende brief achter. Een e-mail sturen mag natuurlijk ook: monique.klieverik@signaturefoods.comHeb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met onze Sales Manager Foodservice NL Mark-Jan Steermann op 06 – 22 92 41 44

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  Signature Foods aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv's (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van Signature Foods zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van Signature Foods HR worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd.
Solliciteer direct

Verhalen van de werkvloer

Hard werken, snel groeien

Productiemanager bij Johma. Door hard te werken en de kansen te pakken die Johma mij heeft geboden, ben ik nu verantwoordelijk voor wat er elke dag de fabriek verlaat.

Vijf jaar geleden werkte ik in de visindustrie toen de toenmalige operations director van Johma me benaderde. Hij was op zoek naar een junior productiemanager, een young potential die zich wilde ontwikkelen tot een toekomstige manager. Als geboren en getogen Lossernaar sprak dat aanbod me direct aan. Johma staat bekend als een goede werkgever in mijn regio, het was een uitdagende en aantrekkelijke functie én de locatie was slechts vijf minuten van mijn huis. Je begrijpt: heel lang hoefde ik niet na te denken.
Lees meer >

Een negen voor Johma

Grote kans dat de kip-samba, oudekaas-pesto of gevuld eitje die jij in de winkel koopt, eerst in de fabriek langs mij is geweest. Samen met mijn collega-operators zorg ik er dagelijks voor dat de verpakkingen gevuld worden met de lekkerste salades. Daarin is samenwerking heel belangrijk!

Drie jaar geleden werkte ik als uitzendkracht bij een ander bedrijf toen ik het bericht kreeg dat alle uitzendkrachten weg moesten. Als eind vijftiger is het dan wel even spannend. Gelukkig zag ik al snel dat Johma nog mensen zocht. Een groot en stabiel bedrijf… dat leek me wel wat. Ik solliciteerde op de operator-functie en werd aangenomen! Daarin is samenwerking heel belangrijk! Een interview met Rob , operator bij Johma.
Lees meer >
Deel deze vacature op Social Media!
Een moment geduld aub..
Product is toegevoegd aan de winkelwagen