Meewerkend Voorman Afvul-Inpak

 • MBO niveau 3/4
 • 3 ploegendienst
Signature Foods werkt met meer dan 600 collega’s elke dag samen aan de lekkerste feel-good food moments! Signature Foods heeft zowel mooie merken als private label concepten in de categorieën; salades, kaas, tapas, convenience en diepvries. Dit zorgt voor een interessante dynamiek in gesprekken met onze klanten. Merken die onder Signature Foods Nederland vallen zijn oa.: HEKS’NKAAS®, Johma, KaasTengels, Los Taqueros, Vlammetjes en Westland

Salades.Locatie: Losser, 40 uur.

Startdatum: z.s.m.
We maken ons op voor de toekomst en willen daarom onze locatie Johma in Losser graag versterken met meerdere

Meewerkend Voormannen Afvul-Inpak (m/v)


woonachtig in de regio Twente met fulltime beschikbaarheid en aantoonbare aansturende ervaring.

Wat ga je doen?

Onze afvul en inpaklijnen worden aangestuurd door Meewerkend Voormannen én -vrouwen, intern noemen we hen C-Operators. De C-Operator rapporteert rechtstreeks aan de Shiftleader en stuurt zo’n 6 tot 10 Operators B aan. We onderscheiden hierin C-Operators voor de afdelingen Fabricage, Logistiek en Afvul- InpakAls Meewerkend Voorman Afvul-Inpak stuur je een groep Operators en uitzendkrachten aan op onze afvul- en inpaklijnen. In totaal hebben we zo’n 36 afvul- en inpaklijnen in gebruik die variëren van volautomatische inpakmachines, automatische dozen opzetters, sealmachines, metaaldetectoren en transportbanden.Je bent in deze functie zelfstandig werkend hebt hierin de volgende kerntaken:
 • Je bevordert een ongestoorde productievoortgang zodat productieopdrachten zowel kwalitatief als kwantitatief binnen de gestelde tijd worden afgewerkt;
 • Je geeft hierbij instructies aan Operators-B en uitzendkrachten;
 • Je ziet er op toe dat opdrachten naar behoren worden uitgevoerd;
 • Je treft voorbereidingen voor een efficiënt productieverloop. Productwisselingen komen hierbij frequent voor;
 • Je werkt mee door het bedienen van de afvullijnen, het omstellen van afvul- en inpaklijnen en stelt de sealmachines en printers van de T.H.T. in;
 • Je begeleidt collega’s bij werken volgens de geldende werkprocedures waar nodig spreek je hen aan op afwijking;
 • Je coördineert alle operationele processen en bent eerste aanspreekpunt voor collega’s waar onduidelijkheid optreedt,
 • Het reinigen en (her-)instellen van machines overeenkomstig met aangegeven werkopdrachten en vermelde outputeisen is jouw verantwoordelijkheid. Je controleert periodiek ook collega’s op dit punt;
 • Je stuurt je team aan op een correcte opstart van het primaire proces;
 • Je voert administratieve werkzaam­heden van registrerende aard uit en houdt het productie logboek bij op basis van output en afwijking;
 • Je draagt zorg voor structuur, orde, netheid en hygiëne op de productievloer en ziet toe op de naleving van de wettelijke voorschriften en gestelde bedrijfsregels;
 • Je verdeelt de werkzaamheden en controleert de uitvoering hiervan. Eventuele problemen los je snel en accuraat op;
 • Afwijkingen van gegevens over voorraden, inkomende en uitgaande goederen of de kwaliteit hiervan registreer je met behulp van de geautomatiseerde systemen.

Wat verwachten we van jou?

De functie van Meewerkend Voorman Afvul- Inpak is een zeer zelfstandige functie met een grote verantwoordelijkheid. Mensen die van deze functie een succes maken herkennen zich voornamelijk in onderstaande kenmerken:
 • Je beschikt over een afgeronde Mbo-opleiding bij voorkeur in de richting Procestechniek, Voeding en Technologie of Technische richting;
 • Je hebt aantoonbare aansturende of leidinggevende ervaring;
 • Je hebt (bij voorkeur) ervaring in de voedingsmiddelen industrie;
 • Je werkt graag in een dynamische en sterk veranderende omgeving;
 • Je beschikt over actuele kennis van HACCP en voedselveiligheid;
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift;
 • Beheersing van de Engelse- en/of Duitse taal strekt tot aanbeveling;
 • Je hebt ervaring met het uitvoeren van sterk veranderende planningen;
 • Je bent bereid om in een 3-ploegen systeem te werken.

Wat bieden wij jou? 

Signature Foods, waar Johma onderdeel van uitmaakt, is altijd in beweging. We bieden je dus een zéér dynamische positie binnen een snel groeiende organisatie binnen de voedingsindustrie. In deze mooie rol rapporteer je rechtstreeks aan je Shiftleader. Je werkt daarnaast zeer nauw samen met je directe collega’s op de fabricage, logistiek, planning en productieleiding.

We bieden een uitgebreid pakket arbeidsvoorwaarden waarvan een goed salaris slechts het begin is. De salarisrange ligt tussen de €2.427,57 en €.2.826,74 bruto per maand op basis van een fulltime contract. Daarnaast ontvang je nog een 3-ploegentoeslag van 21,5% en een gegarandeerde eindejaarsuitkering van 3%. We volgen de CAO voor de gemaksvoeding industrie waarbinnen uiteraard ook aan je reiskosten, je pensioen en secundaire voorwaarden is gedacht. Er zal je een jaarcontract worden geboden dat bij tevredenheid van beide kanten omgezet kan worden in een vaste aanstelling. Uiteraard bieden we je daarnaast alle benodigdheden die voor een goede uitvoering van de functie nodig zijn. Binnen Johma weten we hoe belangrijk persoonlijke ontwikkeling is. We denken dan ook zeer graag met je mee om jóuw persoonlijke doelstellingen binnen onze organisatie te kunnen behalen. Last but not least krijg je wekelijks de lekkerste salades mee naar huis en werk je met de leukste collega’s die geregeld een feestje vieren.

Voor meer info:

Wil je meer weten over de inhoud van de functie, bel dan Niels Brookhuis, Productie Manager, telefoon 06-30 26 86 63 of mail naar recruitment@signaturefoods.com.

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan door op de sollicitatiebutton te klikken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  Signature Foods aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv's (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van Signature Foods zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van Signature Foods HR worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd.

 

Solliciteer direct

Verhalen van de werkvloer

Hard werken, snel groeien

Productiemanager bij Johma. Door hard te werken en de kansen te pakken die Johma mij heeft geboden, ben ik nu verantwoordelijk voor wat er elke dag de fabriek verlaat.

Vijf jaar geleden werkte ik in de visindustrie toen de toenmalige operations director van Johma me benaderde. Hij was op zoek naar een junior productiemanager, een young potential die zich wilde ontwikkelen tot een toekomstige manager. Als geboren en getogen Lossernaar sprak dat aanbod me direct aan. Johma staat bekend als een goede werkgever in mijn regio, het was een uitdagende en aantrekkelijke functie én de locatie was slechts vijf minuten van mijn huis. Je begrijpt: heel lang hoefde ik niet na te denken.
Lees meer >

Een negen voor Johma

Grote kans dat de kip-samba, oudekaas-pesto of gevuld eitje die jij in de winkel koopt, eerst in de fabriek langs mij is geweest. Samen met mijn collega-operators zorg ik er dagelijks voor dat de verpakkingen gevuld worden met de lekkerste salades. Daarin is samenwerking heel belangrijk!

Drie jaar geleden werkte ik als uitzendkracht bij een ander bedrijf toen ik het bericht kreeg dat alle uitzendkrachten weg moesten. Als eind vijftiger is het dan wel even spannend. Gelukkig zag ik al snel dat Johma nog mensen zocht. Een groot en stabiel bedrijf… dat leek me wel wat. Ik solliciteerde op de operator-functie en werd aangenomen! Daarin is samenwerking heel belangrijk! Een interview met Rob , operator bij Johma.
Lees meer >
Deel deze vacature op Social Media!
Een moment geduld aub..
Product is toegevoegd aan de winkelwagen