Storingsmonteur

Johma is de bekendste en grootste saladebereider van Nederland en onderdeel van Signature Foods. Hieronder vallen ook de bedrijven HEKS’NKAAS® in Oldenzaal, Westland in Den Haag, Kitchen on a Mission in Nieuw-Vennep en Topking® in Schiedam. 

Locatie: Losser. 40 uur.
Startdatum: z.s.m.
Als storings- en onderhoudsmonteur bij Johma in een ploegendienst los je storingen op, voer je onderhoud uit en verbeter je onze productie-installaties. Je zorgt ervoor dat stilstand tot een minimum beperkt blijft en denkt proactief mee over preventieve maatregelen. De variatie op technisch vlak is zeer breed, zo ben je mechanisch bezig met sleutel 6 of met sleutel 36, andere momenten programmeer je een filemelding bij een inpakker of home je een robot. Al met al een heel gevarieerd technisch machinepark.


 Wat jouw nieuwe werkgever jou biedt:  Wat breng jij mee?
Salaris tussen € 3.000 tot € 3.500 excl. ploegentoeslag, afhankelijk van kennis en ervaring, vergoeding voor consignatiedienst. 26.5 vakantiedagen. Interne doorgroeimogelijkheden. Opleidingsmogelijkheden. Jaarlijks diverse uitjes. MBO werk- en denkniveau. Bij voorkeur een opleiding in de richting van Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde. Je hebt kennis en ervaring met elektronica, hydraulica en pneumatiek. Je bent bereid om in ploegendiensten te werken en een consignatiedienst te draaien. TIG lassen is een pre. Enige ervaring met Siemens-besturingstechniek is een pre.
Quote Als je van techniek houdt, dan is er geen mooiere job dan hier bij Johma, de allerlekkerste oet Twente!


Wat ga jij doen? Als storings- en onderhoudsmonteur maak je deel uit van het team de Technische Dienst en werk je in verschillende ploegen. Jouw hoofdtaak is het oplossen van storingen en het uitvoeren van onderhouds- en verbeteringswerkzaamheden aan productie-installaties en apparatuur. Het doel is om de onderbreking als gevolg van storingen tot een minimum te beperken.. Bij het optreden van storingen ben jij verantwoordelijk voor het oplossen ervan en voor het bedenken van maatregelen om ze in de toekomst te voorkomen.

Belangrijkste taken als Storingsmonteur:
  • Het lokaliseren en verhelpen van storingen in elektrische, mechanische, pneumatische en hydraulische systemen
  • Het uitvoeren en/of begeleiden van projecten en onderhoudstaken aan productiemachines, alsook aan de gebouwen en de daaraan verbonden installaties.
  • Uitvoeren van diverse controlewerkzaamheden
  • Het afstellen van machines, apparatuur en installaties
  • Het meedenken in het optimaliseren van de lopende processen en de uitvoerende kant hiervan
       
Over jouw nieuwe werkgever & collega’sJohma, de bekendste en grootste saladebereider van Nederland. Al sinds 1968 komen de lekkerste koelverse salades uit de keuken van Johma. Bij het maken van de salades hebben ze maar één doel voor ogen: Johma moet gewoon de allerlekkerste zijn! Daarom gebruiken zij alleen de beste ingrediënten voor hun salades. En elke dag weer zijn ze er trots op om met de mooiste kwaliteits-ingrediënten te mogen werken. Om de lekkerste te blijven neemt Johma de consument erg serieus. Zij onderzoeken wensen en behoeften en vertalen die kennis door naar nieuwe én verrassende producten!

Solliciteren
Is dit jouw nieuwe uitdaging?
Solliciteer dan hier.Eqib | The Human Factor
Naam: Tamara Ilhan
Tel.: 06-81089727
E-mail: T.ilhan@eqib.nl
www.eqib.nl

 

Verhalen van de werkvloer

Hard werken, snel groeien

Productiemanager bij Johma. Door hard te werken en de kansen te pakken die Johma mij heeft geboden, ben ik nu verantwoordelijk voor wat er elke dag de fabriek verlaat.

Vijf jaar geleden werkte ik in de visindustrie toen de toenmalige operations director van Johma me benaderde. Hij was op zoek naar een junior productiemanager, een young potential die zich wilde ontwikkelen tot een toekomstige manager. Als geboren en getogen Lossernaar sprak dat aanbod me direct aan. Johma staat bekend als een goede werkgever in mijn regio, het was een uitdagende en aantrekkelijke functie én de locatie was slechts vijf minuten van mijn huis. Je begrijpt: heel lang hoefde ik niet na te denken.
Lees meer >

Een negen voor Johma

Grote kans dat de kip-samba, oudekaas-pesto of gevuld eitje die jij in de winkel koopt, eerst in de fabriek langs mij is geweest. Samen met mijn collega-operators zorg ik er dagelijks voor dat de verpakkingen gevuld worden met de lekkerste salades. Daarin is samenwerking heel belangrijk!

Drie jaar geleden werkte ik als uitzendkracht bij een ander bedrijf toen ik het bericht kreeg dat alle uitzendkrachten weg moesten. Als eind vijftiger is het dan wel even spannend. Gelukkig zag ik al snel dat Johma nog mensen zocht. Een groot en stabiel bedrijf… dat leek me wel wat. Ik solliciteerde op de operator-functie en werd aangenomen! Daarin is samenwerking heel belangrijk! Een interview met Rob , operator bij Johma.
Lees meer >
Deel deze vacature op Social Media!
Een moment geduld aub..
Product is toegevoegd aan de winkelwagen